Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Kjente skuespillere med i ny Netflix serie

Date: 07/02/2014 | Ingen kommentarer

Unknown-1I fjor offentliggjorde streamingtjenesten Netflix planer om en ny psykologisk thriller-serie, laget i samarbeid med skaperne av den populære serien Damages. Den kommende serien har ennå ikke fått noe tittel, men nå er deler av rollebesetningen avslørt, og den inneholder blant annet en Oscar vinner og skuespillere fra kjente tv serier og filmer.

Serien handler om en gruppe voksne søsken som får sine hemmeligheter og psykiske mén avslørt når familiens sorte får vender hjem. På rollelisten står blant annet Ben Mendelsohn (The Dark Knight Rises, Killing Me Softly), Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street, Friday Night Lights) og Linda Cardellini (ER, Mad Men). De tre skuespillerne er en del av den voksne søskengruppen hvor Ben Mendelsohn er familiens sorte får. Gruppens mor blir spilt av Sissy Spacek (The Help, Carrie), som vant en Oscar for beste hovedrolle i Coal Miner’s Daughter. Det er ennå ikke funnet noen skuespillere til de resterende rollene, men det ser ikke ut som at Netflix  sparer på midlene.

Produksjonen av serien er forventet å starte i løpet av de kommende månedene og den produseres av Sony Pictures Television. Det er inntil videre planlagt én sesong som vil bestå av 13 episoder, hvor hver enkelt har en varighet på en time.

Seriens skapere, Todd A. Kessler, Daniel Zelman og Glenn Kessler, har utover Damages vært involvert i andre populære serier som for eksempel mafiaserien The Sopranos.Skriv kommentar