Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Knock-out til ‘Luke Cage’

Date: 28/11/2018 | Ingen kommentarer

For bare en uke side kom det fram, at Netflix har trukket pluggen på Íron Fist’.

Nå kan streamingtjenesten avsløre at enda en superhelt er blitt slått ut.

Det er den hardtslående serien ‘Luke Cage’ som er blitt droppet etter bare to sesonger.

Det opplyser Netflix i en pressemelding.

«Dessverre kommer det ikke en tredje sesong av ‘Luke Cage’» lyder det fra Marvel og streamingtjenesten. «Alle hos Netflix og Marvel Television vil gjerne takke den dedikerte showrunneren, manusforfatterne, skuespillerne, og produksjonsfolk, som har vært med å bringe helten fra Halem frem i lyset gjennom to sesonger. Vi er naturligvis også takknemlige for serien fans, som har støtter oss hele veien.»

Det amerikanske medie Deadline beskriver kanselleringen av ‘Luke Cage’ som en overraskelse, da mediet mener å vite, at showrunner Cheo Hodari Coker har arbeidet på sesong 3 i flere måneder og at skuespilleren Mike Colter, som spiller Luke Cage har skrever under for en ny sesong.

Deadline skriver dog at kreative forskjelligheten og manglende evner til å utvikle en god historie til sesong 3 i var til slutt skylden for seriens ende.

Dødsstøtet til ‘Luke Cage’ og Íron Fist’ tidligere betyr at superhelt-seriene fra Marvel på bare en uke er skåret ned med 40%. Kun ‘Daredevil’. ‘Jessica Jones’, og ‘The Punisher’ er stadig i folderen.

Hvis det ender med at ‘Daredevil’ som nettopp har hatt premiere på sesong 3 også droppes, så kan de tyde på at samarbeidet mellom streamingtjenesten Netflix og Marvel går mot slutten.
Skriv kommentar