Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Komedieserie fra skaperne av 30 Rock på Netflix i 2015

Date: 20/12/2014 | Ingen kommentarer

unbreakable-kimmy-schmidt-netflix-norge-300x162Streamingtjenesten er på vei med enda en eksklusiv serie. Denne gangen er det snakk om komedieserien Unbreakable Kimmy Schmidt, som er skapt av Tina Fey og Robert Carlock (30 Rock), og serien får premiere neste år. Det skriver flere amerikanske medier.

Serien var opprinnelig bestilt av den amerikanske tv-stasjonen NBC, men da de ikke kunne få plass til serien i planleggingen, har Netflix overtatt rettighetene. Netflix har videre bestilt en ekstra sesong på 13 episoder.

Unbreakable Kimmy Schmidt, som har Ellie Kemper (The Office, Bridesmaids, 21 Jump Street) i hovedrollen, handler om Kimmy (Ellie Kemper), som etter 15 år hvor hun har levd i en kult, blir reddet sammen med tre andre kvinner. For å vende tilbake til livet reiser Kimmy til New York, men det er ikke lett å tilpasse seg etter 15 år i fangenskap. Hun leier et rom hos en Broadway-stjerne og får en jobb som barnepike, men Kimmy har vanskelig for å venne seg til det materialistiske livet og kaster seg derfor ut i all verdens eventyr.

I serien medvirker også Jane Krakowski (Ally McBeal) og Tituss Burgess (30 Rock).

Tina Fey og Robert Carlock har sammen skrevet og produsert Unbreakable Kimmy Schmidt. De har tidligere stått for den populære komedieserien 30 Rock, som har vunnet flere priser.

De første 13 episodene av Unbreakable Kimmy Schmidt får premiere på Netflix Norge i mars 2015.
Skriv kommentar