Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Kommende filmutgivelser i 2024

Date: 20/06/2023 | Ingen kommentarer

Tredjepartsmateriale

Selv om streaming av serier blir stadig mer populært, er det ofte ekstra forventning rundt store filmutgivelser. Halvveis inn i 2023 har mange store titler allerede kommet og gått, inkludert den ventede Den lille havfruen, og vi kan nå begynne å se hva neste år har ventende. Akkurat som nye casinoer spyttes nye filmer ut jevnlig, og vi vet allerede mye av hva neste år har å by på. Her ser vi nærmere på noen av de mest spennende filmutgivelsene for 2024 som kan glede både store og små filmtittere. Det er også en del oppfølgere her, så dersom man ikke har sett originalene enda, er det god tid til å sjekke dem ut før de nye versjonene utgis.

Wicked

Broadway-musikalen Wicked tar for seg historien om hvordan en grønnhudet kvinne blir den onde heksen fra Vesten. Musikalen skrevet av Winnie Holzman (basert på fortsettelsen av Trollmannen fra Oz av Gregory Maguire) har vært en favoritt siden 2003 og mange kjenner til sangene komponert av Stephen Schwartz. Nå skal musikalen dukke opp på filmskjermen, og utgivelsen i 2024 blir den første av en todelt filmatisering. Filmen regisseres av Jon M. Chu og kommer med blant annet Michelle Yeoh og Arianda Grande i besetningen. Her kan man forvente en god miks av spenning og musikk i et fargerikt og kjent eventyr mange allerede elsker.

Snow White

Etter suksessen til Den lille havfruen, kommer nok en live-action-tilpasning av en populær Disney-animasjonsfilm i 2024, denne gangen av «Snehvit og de syv dvergene» fra 1937. Filmens handling bygger på Brødrene Grimms versjon av det tyske folkeeventyret om Snøhvit og er en historie mange av oss kjenner til fra barndommen. Nå får vi muligheten til å oppleve det hele igjen gjennom en ny versjon som kan glede både store og små. I denne nye versjonen møter vi blant annet Rachel Zegler som Snehvit og Gal Gadot som den onde dronningen, med mye spenning ventende.

Elio

En film som virker å ha mye forventninger knyttet til seg er Pixars 28. spillefilm Elio. Denne filmen skrevet og regissert av Adrian Molina følger gutten Elio som sliter med å passe inn til han blir transportert av romvesener og blir den utvalgte til å være jordens galaktiske ambassadør mens moren Olga jobber med det topphemmelige prosjektet for å dekode romvesenmeldinger. Det blir regidebuten til Adrian Molina, som tidligere har jobbet med Pixar-filmer som Coco, Toy Story 4 og Luca, og rollebesetningen inkluderer så langt kjente navn som Jameela Jamil, America Ferrera og Brad Garrett som stemmer.

Dirty Dancing 2

Mange kjenner til den populære dansefilmen Dirty Dancing fra 1987, som ble litt av et ikon på sin tid med blant annet Patrick Swayze og «Baby» Jennifer Grey. Tiår etter den originale filmens utgivelse, kommer Dirty Dancing nå tilbake med en etterlengtet oppfølger i 2024. Filmen skal følge Baby (Grey) når hun vender tilbake til Kellermans feriested og Lionsgate-sjef Jon Feltheimer har beskrevet at «det vil være akkurat den typen romantisk, nostalgisk film som franchisens fans har ventet på og som har gjort den til den mest solgte bibliotektittelen i selskapets historie». Det er ikke mye detaljer ute enda, men forventingene er store.

Deadpool 3

Deadpool er en annerledes superhelt som vi først ble introdusert til i 2016 gjennom filmen som har 8 i rating fra IMDB. Nå, i den tredje filmen i den populære Deadpool-franchisen med Ryan Reynolds, dukker også en annen kjent karakter opp, nemlig Wolverine. Han kommer over en høylytt Deadpool som har reist fremover i tid for å helbrede sin beste venn i håp om å bli venn med villdyret og slå seg sammen for å ta ned en fiende de begge har til felles. Basert på suksessen til de tidligere Deadpool-filmene, er dette noe å få med seg dersom man liker spenning og morsomheter.

Kung Fu Panda 4

Første Kung Fu Panda-film ble utgitt i 2008 og fikk mange barn og voksne til å more seg. Siden den gang har to oppfølgere blitt utgitt, og i 2024 kommer nr. 4. Her møter vi blant annet Jack Black, Jackie Chan og Angelina Jolie i rollebesetningen, noe som gir rom for mange kjente stemmer. Når det kommer til filmens plott forbereder Po seg på å bli den åndelige lederen av Fredsdalen hans, men trenger også noen som tar plassen hans som Dragekriger. Som sådan vil han trene en ny kung fu-utøver til rollen, og kommer på sin reise til å møte en skurk kalt kameleonen som tryller fram skurker fra fortiden …

Andre kommende oppfølgere

Som vi kan se over er flere av de mest forventede utgivelsene for 2024 oppfølgere til (eller nye versjoner av) filmer som allerede er utgitt. Dette kommer det faktisk ganske mange av, og noen andre kommende oppfølgere som det kan være verdt å følge med på er blant annet følgende:

  • Spider-Man: Beyond the Spider-Verse
  • Gladiator 2
  • Beetlejuice 2
  • Joker 2
  • Inside Out 2
  • Captain America: Brave New World

Dette er bare noen få eksempler på mange gode filmer som vil bli utgitt i 2024, noe som gir rom for spennende kinotitting og gode tider foran TV-skjermen gjennom året. Uansett om man ønsker å møte tidligere favoritter i en oppfølger eller oppdage noe helt nytt, vil det være nok å glede seg over. Det gir også god nok tid til å sjekke ut originaler av de ulike filmene som nå kommer i ny versjon eller oppfølger på Netflix eller andre streamingtjenester, slik at man er helt klar og forberedt til den nyeste utgivelsen. Et perfekt tema for en kommende filmkveld, dersom man for eksempel ønsker å se alle Kung Fu Panda-filmene før nummer fire gis ut.

Ettersom det fortsatt er en stund til, kan vi også forvente at flere store nyheter utgis etter hvert som filmåret utvikler seg og det blir fokus mot nyere lanseringer fra de store studioene. Hvilke filmer som kommer til å gjøre det stort er fortsatt uvisst, men disse alternativene er virkelig noen morsomme tillegg å holde et øye opp for og verdt å sjekke ut.Skriv kommentar