Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Kommende Netflix film forener ´Nightcrawler´-regissør og Jake Gyllenhaal igjen

Date: 02/05/2018 | Ingen kommentarer

Som Flixfilmer rapporterte i juni 2017 har Netflix kjøpt et nytt filmprosjekt fra regissøren Dan Gilroy (´Nightcrawler´) med blant annet Jake Gyllenhaal og Rene Russo på rollelisten. Produksjonen til filmen er nettopp startet og i den anledning kan den amerikanske streamingtjenesten løfte på sløret for resten av rollebesetningen.

Rollelistn inkluderer, foruten tidligere nevnte, Natalia Dyer som er best kjent for sin rolle som Nancy Wheeler i Netflix serien ´Stranger Things´, Tom Sturridge, Daveed Diggs, Toni Collette, Billy Magnussen, Zawe Ashton og Hollywood kjenningen John Malkovich.

Regissøren Dan Gilroy samarbeidet også med Jake Gyllenhaal og Rene Russo på filmen ´Nightcrawler´ fra 2014 og det er derfor på sin plass å si at disse tre har slått seg sammen igjen. Også produsenten fra ´Nightcrawler´; Jennifer Fox er med ombord på Netflix produksjonen.

Opptakene til den stadig ikke navngitte filmen startet i Los Angeles, USA tidligere denne måneden og det er stadig sparsomt med spesifikke informasjon om handlingen, men historien tar utgangspunkt i en «kunstnerisk verden» hvor nyrike og samlere kjemper om verdifulle kunstobjekter.

Det er ingen opplysninger om når filmen får premiere på Netflix, men det amerikanske mediet Deadline mener å vite at filmen også vil få premiere på et par utvalgte kinoer i USA. Dette kan umiddelbart bety at Netflix tillegger filmen stor verdi, og muligens en opplagt Oscar kandidat, da streamingtjenesten eller ikke har tradisjon for kinoutgivelser.Skriv kommentar