Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Konnichiwa! Netflix kommer til Japan

Date: 24/03/2015 | Ingen kommentarer

netflix-japan-300x200Netflix har nylig annonsert at streamingtjenesten utvider deres aktiviteter til det 128 millioner mennesker store landet Japan i løpet av høsten.

Ekspansjonen er en del av Netflix’ strategi hvor streamingtjenesten vil være tilgjengelig i over 200 land innen utgangen av 2016. Det har lenge vært rykter om at Japan var et av de neste landene filmtjenesten ville innta etter lanseringen i Australia og New Zealand senere på året, men det er altså først nå blitt bekreftet.

Det ryktes at de neste landene Netflix vil bli tilgjengelig i er Italia og Spania, men også østeuropeiske land som Polen, Romania, Latvia og Litauen skulle være del av neste ekspansjon.

Netflix skriver i pressemeldingen i forbindelse med lanseringen i Japan, at de japanske Netflix-medlemmene kan glede seg til tusenvis av timers underholdning, med blant annet japanske filmer og serier. Videre vil Netflix-serier som Marco Polo, Sense8, Bloodline og Marvel’s Daredevil også være tilgjengelige.

Amerikanske Netflix ønsker å utbrede deres streamingtjeneste til hele verden så de lettere kan få tak i rettigheter til filmer og serier, da de vil kunne nå ut til en store gruppe mennesker og vil kunne kjøpe rettigheter til hele verden i stedet for enkelte land.
Skriv kommentar