Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Krysten Ritter er Jessica Jones i ny Netflix-serie

Date: 06/01/2015 | Ingen kommentarer

jessica-jones-heltinnen-netflix-209x300Den nye superhelt-serien Jessica Jones, som Netflix har produsert i samarbeid med Marvel, har fått hovedrollen besatt. Det blir den amerikanske skuespilleren Krysten Ritter som skal spille heltinnen Jessica Jones. Det skriver The Hollywood Reporter.

Jessica Jones fikk sine superkrefter etter å ha kollidert med en lastebil med radioaktive stoffer. Etter flere måneder i koma, våkner hun opp med bl.a. overmenneskelig styrke og evnen til å fly. Hun åpner deretter sitt eget detektivbyrå hvor hun hjelper mennesker og andre superhelter med deres problemer og fiender.

Krysten Ritter (nederst til høyre) har tidligere medvirket i bl.a. Confessions of a Shopaholic, What Happens in Vegas, samt seriene Breaking Bad og Dont Trust the B— in Apartment 23.

krysten-ritter-jessica-jones-netflix-209x300Det er enda ikke offentliggjort andre medvirkende i Jessica Jones, men Melissa Rosenberg, som tidligere har vært involvert i Twilight-filmene, skal skrive og produsere serien.

Jessica Jones bliver på 13 episoder og forventes å få premiere i starten av 2016.

Netflix har inngått et samarbeid med Marvel om å lage fire nye superhelt-serier som former seg rundt en bestemt superhelt. Jessica Jones er den andre serien i rekken, hvor Daredevil er den første som får premiere i 2015. De siste to omhandler Iron Fist og Luke Cage.

Etter at alle seriene har hatt premiere slår Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist og Luke Cage seg sammen for å bekjempe onde krefter i en ny The Defenders serie. Det går derimot litt tid før vi får se The Defenders serien på Netflix, da premieredatoen ligger omkring år 2018.
Skriv kommentar