Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Kulene suser rundt hodet i ny trailer til ‘The Punisher’

Date: 14/10/2017 | Ingen kommentarer

Til tonene av Metallicas monsterhit ‘One’ og øredøvende maskingeværsalver, sendte Netflix forleden ut den seneste trailer til serien om anti-helten ‘The Punisher’.

Se Frank Castle aka ‘The Punisher’ gi full guffe i traileren nedenfor.

Streamingtjenesten er fortsatt hemmelighetsfull og har enda ikke avslørt den eksakte premieredatoen – annet enn at ‘The Punisher’ kommer på Netflix innen utgangen av året.

Krigsveteranen Frank Castle levde et stille liv inntil hans familie ble brutalt myrdet, hvilket gjorde han ekstremt hevngjerrig og kaldblodig. I sin jakt på gjerningsmennene oppdager han imidlertid en større konspirasjon i den kriminelle undergrunnen, som er mer urettferdig enn henrettelsen av hans egen familie.

‘The Punisher’ spilles som bekjent av Jon Bernthal (Wolf of Wall Street, The Walking Dead, Fury), og han medvirket også I andre sesongen av Marvels Daredevil fra 2016.

Jons rolle som ‘The Punisher’ ble så godt mottatt av fans og anmeldere, at Netflix og Marvel i felleskap besluttet å gi selvtektsmannen sin egen spin-off-serie. Dette til tross for at dette ikke var del av den opprinnelige samarbeidsavtalen, som bl.a. omfatter ‘Daredevil’, ‘Jessica Jones’ og ‘The Defenders’.

Foruten Jon Bernthal medvirker også Ebon Moss-Bachrach, Deborah Ann Woll, Ben Barnes, Amber Rose Revah og Michael Nathanson i ‘The Punisher’ serien.

Se ‘The Punisher’ på Netflix Norge i 2017.
Skriv kommentar