Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘La La Land’-regissør lager ny Netflix-serie

Date: 21/09/2017 | Ingen kommentarer

Netflix kan i dag avsløre at den Oscar vinnende regissøren Damien Chazelle, som blant annet står bak ‘Whiplash’ og ‘La La Land’, skal lage en ny original serie til streamingtjenesten, som får tittelen ‘The Eddy’.
Dette skriver Netflix i en pressemelding.

Serien blir et musikalsk drama, hvor opptakene skjer i Frankrike, men utover dette er det ikke mange opplysninger om serien, utenom at den foregår i et multikulturelt Paris. Den handler om en klubb, dens eier, et husorkester og den kaotiske byen som omkranser dem.

Netflix kan dessuten avsløre at dialogen blir på fransk, engelsk og arabisk.

Foruten å ha den Oscar vinnende regissøren Damien Chazelle i front, så kan ‘The Eddy’ også smykke seg med å være skrevet av den Bafta vinnende Jack Thorne (‘National Treasure’, ‘This is England’, ‘Wonder’), og produsert av den Emmy vinnende Alan Poul (‘Six Feet Under’, ‘The Newsroom’), mens musikken leveres av den Grammy vinnende Glen Ballard (Ballard (Alanis Morissettes ‘Jagged Little Pill’, Michael Jacksons ‘Bad’). Det er dermed et utrolig sterkt lag som står bak ’The Eddy’.

Regissør Chazelle uttaler i en pressemelding; ”Jeg har alltid drømt om å filme i Paris, og jeg er ekstra glad for å jobbe med denne historien med Jack, Glen og Alan, og er samtidig begeistret over at Netflix valgte å følge min drøm.”

Det er ikke opplyst når serien på 8 episoder får premiere på Netflix Norge.
Skriv kommentar