Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Land of Mine

Date: 15/12/2018 | Ingen kommentarer

Utgitt: 2015
Sjangere: Drama, History, War
Regissør: Martin Zandvliet
Medvirkende: Roland Møller, Louis Hofmann, Joel Basman, Mikkel Boe Følsgaard
Land: Denmark, Germany
Språk: German, Danish, English
IMDB-karakter: 7.8

Handling : Ved slutten av andre verdenskrig tvinges en gruppe tyske soldater til å finne og desarmere landminer langs kysten av Danmark.


Se Land of Mine på Netflix Norge

Finn flere nye filmer og serier på Flixfilmer.no


Land of Mine hadde premiere på Netflix Norge den 15. desember, 2018. Etter denne datoen går det ofte 6-12 måneder før Land of Mine kan bli fjernet fra streamingtjenesten eventuelt at det kommer nye avsnitt – dersom tittelen er en serie. Dette er kun veiledende basert på erfaringer.

Se traileren til Land of Mine:

Skriv kommentar