Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

LEGO og Netflix inngår samarbeid

Date: 19/10/2015 | Ingen kommentarer

Lego-Bionicle-Friends-Netflix-300x169Det danske leketøyskonsernet LEGO og den amerikanske streamingtjenesten Netflix har nettopp offentliggjort at de har inngått et samarbeid om å utvikle to helt nye animasjonsserier basert på LEGO Bionicle og LEGO Friends. Det skriver Netflix i en pressemelding.

De to LEGO-seriene heter LEGO Bionicle: The Journey to One og LEGO Friends: The Power of Friendship. Begge seriene blir animert og får premiere på Netflix i starten av 2016.

”Omtrent halvparten av våre 65 millioner medlemmer over hele verden ser ofte barneprogrammer og med tilføyelsen av disse nye originale seriene, fortsetter vi vår investering i innhold for barn”, uttaler Andy Yeatman, sjef for Global Kids Content for Netflix. ”Vi vet at barn elsker Netflix og det er fordi de aldri blir for store for oss. Vi lager serier og filmer som følger de fra barnehagen og skolen til tenårings –og voksenlivet”.

Lego Bionicle: The Journey to One, er basert på de populære action figurene og introduserer en helt ny historie som tar utgangspunkt på den mystiske øya Okoto, hvor mørke krefter og den onde Makuta vil overta verden. De desperate menneskene på øya finner seks helter som skal hjelpe de å redde deres elskede øy. Kun når heltene er samlet kan de utfordre de mørke kreftene og overvinne Makuta. Serien, som vil kunne ses på Netflix på norsk, blir i første omgang på fire episoder.

Den andre serien fra LEGO og Netflix er LEGO Friends: The Power of Friendship. Denne baserer seg på det populære leketøyet som primært er henvendt jenter. Denne serien følger de fem beste venninnene – Stephanie, Emma, Olivia, Mia og Andrea – mens de drar på eventyr i deres hjemby Heartlake City. Her opplever de at det alltid er best å ha sine venner omkring seg og å hjelpe hverandre, enten det er på sommerleir eller på fotballbanen. LEGO Friends blir også norsk og på fire episoder.

De to nye animasjonsseriene fra LEGO er kun to av flere nye serier for barn som Netflix er i gang med å utvikle eksklusivt til deres streamingtjeneste.Skriv kommentar