Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Leonardo DiCaprio og Netflix inngår partnerskap

Date: 31/10/2014 | Ingen kommentarer

virunga-dokumentar-netflixStreamingtjenesten Netflix har laget et nytt samarbeide med den amerikanske skuespilleren, produceren og filantropen Leonardo DiCaprio i forbindelse med premieren av den kommende Netflix-dokumentaren; Virunga.

Gjennom undersøkende journalistikk og fantastiske naturbilder, følger man i Virunga en gruppe kampklare Park Rangers (parkbetjente) og de truede fjellgorillaene som de prøver å beskytte, men de blir fanget i et opprør mellom krypskyttere, militser og oljeindustrien i en av Afrikas eldste nasjonalparker.

Virunga kan ses på Netflix fra 7.november og Leonardo DiCaprio er executive producer på dokumentaren.

”Filmer som Virunga er bevegende historier om den utrolige kulturelle og naturlige mangfoldigheten i vår verden, de krefter som truer med å ødelegge den, og de menneskene som kjemper for å beskytte den. Samarbeidet med Netflix på denne dokumentarfilmen er en spennende mulighet for å informere og inspirere borgerne til å engasjere seg i dette emnet”, uttaler Leonardo DiCaprio.

”Leonardo ved at film er det perfekte redskapet når man vil nå ut til menneskers hjerter og sinn”, tilføyer Ted Sarandos, innholds sjef hos Netflix. ”I samarbeidet med Leonardo DiCaprio vil vi fortelle en utrolig gripende historie med en slutning som ingen vil kunne forutse”.

Virunga er laget av Orlando Von Einsiedel og har premiere på Netflix Norge d. 7 november.

Se traileren til dokumentaren under.Skriv kommentar