Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Linnea Berthelsen får rolle i Stranger Things sesong 2

Date: 20/12/2016 | Ingen kommentarer

Netflix har nettopp avslørt en rekke nye ansikter for kommende Stranger Things sesong 2, og blant disse navnene var det en interessant nyhet sett med nordiske øyner. Det er nemlig avslørt at en danske medvirker i den nye sesongen av hit-serien.

Det er dansken Linnea Berthelsen, som i Stranger Things vil spille karakteren Roman, som beskrives å være en følelsesmessig påvirket, magnetisk ung kvinne og som led et fryktelig tap som barn. Selv om hun ikke bor i Hawkins, er hun på mystisk vis koblet til de overnaturlige begivenhetene på Hawkins National Laboratory.

23-åringen Linnea Berthelsen (bilde) har tidligere medvirket i mindre kortfilmer og teaterforestillinger, så det blir spennende å se hvordan hun fremstår når Stranger Things sesong 2 forventer å få premiere på Netflix Norge i sommerhalvåret 2017.

I tillegg til dansk deltakelse, er det blitt bekreftet at Sean Astin, kjent som hobbiten Sam fra Ringenes Herre triologien, også medvirker i den nye sesongen av Stranger Things. Dette som den tidligere nerden Bob Newby, som nå jobber på den lokale radiostasjonen Hawkins RadioShack.
Også Paul Reiser fra blant annet Oscar-vinnende Whiplash fra 2014 vil dukke opp som karakteren Dr. Owens, som jobber hos det beryktede Department of Energy.

Dette skriver The Hollywood Reporter.

Tidligere er det bekreftet at alle de velkjente ansiktene fra den første sesongen, bl.a. Millie Bobby Brown, som spiller Eleven, vil være med i sesong 2.

Det er ikke kommet noen avsløringer om hva som kommer til å skje i denne andre sesongen, som blir på 9 avsnitt – et avsnitt mer enn den hva som var tilfelle i første sesong – men skaperne Matt Duffer og Ross Duffer (The Duffer Brothers) har tidligere uttalt at dde nye avsnittene vil være en fortsettelse og ikke bare en sesong 2. «Vi ønsker ikke å lage en serie som The Killing/Forbrytelsen. Vi vil gjerne løse det primære mysteriet om Wills forsvinning i første sesong, slik at det føles som en 8 timer lang film.»

Serien Stranger Things er en kjærlighetserklæring til 80’eren, hvor en ung gutt forsvinner ut i det blå. Mens venner, familie og politi leter etter gutten blir de dratt inn i et ekstraordinært mysterie, som involverer topphemmelige offentlige eksperimenter, skremmende overnaturlige krefter og en meget merkelige liten pike.

Stranger Things sesong 2 kan sees på Netflix Norge i 2017.
Skriv kommentar