Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Lost In Space kommer muligens tilbake som Netflix-serie

Date: 19/12/2015 | Ingen kommentarer

Season_One_Title_Card-300x225Den klassiske sci-fi-serien Lost In Space fra 1965 kommer muligens tilbake på streamingtjenesten Netflix med helt nye episoder. Det skriver flere amerikanske medier. Netflix selv har ikke bekreftet opplysningene.

Det er det amerikanske produksjonsselskapet Legendary som de seneste årene har jobbet på den nye serien og nå sier ryktene at Netflix har valgt å overta prosjektet.

Netflix-serien om Lost in Space handler om en gruppe mennesker som blir sendt ut i rommet for å finne en ny beboelig planet, men de kommer fort på avveie og vet derfor ikke hvilken vei de skal. Samtidig er en hemmelig agent med om bord med en utspekulert plan. Det er samme historie som i originalen fra 1965.

Den originale tv-serien ble kun sendt i 3 år før den ble droppet, men i 1998 ga man nytt liv til historien i filmen Lost in Space med blant annet Gary Oldman og Matt LeBlanc. Denne ble derimot ikke særlig godt mottatt av kritikerne.

Versjonen Netflix nå utvikler er skrevet av Burk Sharpless og Matt Sazama (The Last Witch Hunter), og derfor forventes det at den vil være litt mørkere enn tilfellet med filmen fra 2008. Det vil derimot være en serie for hele familien.

Vi følger naturligvis opp på historien hvis Netflix bekrefter prosjektet.

Nedenfor kan du se en trailer fra Lost in Space filmen fra 1998.
Skriv kommentar