Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

´Lost in Space´ sesong 2 er på vei

Date: 04/07/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp gitt familien Robinson grønt lys til å dra på flere romeventyr i en ny sesong av sci-fi serien ´Lost in Space´.

Dette opplyser Netflix i en pressemelding.

Første sesong av ´Lost in Space´, som hadde premiere den 13. april 2018, har etter sigende hatt en sterk åpning og raskt tiltrukket seg et stort publikum. Dette betyr naturligvis at en fortsettelse er uunngåelig. I følge analysebyrået Nielsen var det mer enn 3,16 millioner Netflix medlemmer som så serien på premieredagen.

Serien falt umiddelbart også i nordmenns smak, selv om mange var overrasket og kanskje også skuffet over at serien er familievennlig og dermed ikke byr på dyster underholdning. Den originale serien fra 1965, som Netflix utgaven er basert på bød også på et familievennlig eventyr.

´Lost in Space´ følger familien Robinson, som er veltrente deltakere med et oppdrag om å etablere en ny koloni i rommet, men blir uventet trukket ut av kurs – noe som tvinger dem til å nødlande på en fremmed planet.

Familien Robinson spilles av Toby Stephens (‘Black Sails’), Molly Parker (‘House of Cards’), Taylor Russell (‘Falling Skies’), Maxwell Jenkins (‘Sense8’) og Mina Sundwall.

Det er ingen opplysninger om når sesong 2 får premiere, men det forventes å bli i løpet av 2019.

Se ´Lost in Space´ på Netflix Norge.Skriv kommentar