Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Lykkes ‘BoJack Horseman’ den femte gangen

Date: 18/10/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp annonsert at den fallerende tv-hesten ‘BoJack Horseman’ returnerer for en femte sesong.

La oss derfor håpe at femte gang blir lykketallet for BoJack, som gjennom fire sesonger har vært på uendelig avvei og forsøkt å kjempe seg tilbake til berømmelse og suksess – oftest uten hell.

Nyheten om den nye sesongen rullet inn på BoJacks egne mobiltelefon, hvor Netflix gir ham de gode nyhetene og samtidig gjør det klart at de ikke ville ringe og vekke ham dersom BoJack tok seg en lur. Det har åpenbart vært problemet når de har ringt tidligere.

Det er ingen melding om når sesong 5 får premiere på Netflix, men det antas at det blir i 2018.

Det var nesten forventet at ‘BoJack Horseman’ ville bli forlenget med enda en sesong, da det virker som om serien nå opplever sin storhetstid – med mye omtale og gode anmeldelser.

Det danske filmmagasinet Ekko gav sesong 4 hele 6 stjerner og skrev; «Den deprimerte kjendis hesten er bedre enn noensinne før. Fjerde sesong balanserer elegant mellom samfunnssatiriske dyreanalogier og en skrekkinnjagende historie om BoJacks fortid.»

Stemmene i den animerte serien snakkes inn av blant annet Will Arnett (Arrested Development, Despicable Me), Aaron Paul (Breaking Bad) og Amy Sedaris (Strangers With Candy).

Se ’BoJack Horseman’ på Netflix Norge.
Skriv kommentar