Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

´Mad Men´-stjerner blir ny Sabrina (Skolens Heks)

Date: 03/03/2018 | Ingen kommentarer

Det er kun en måned siden at den amerikanske streamingtjenesten Netflix kunne avsløre at de lager en ny versjon av tv-serien ´Sabrina: Skolens Heks´/´Sabrina the Teenage Witch´, som var en stor suksess på midten av 90-tallet også vist på norsk tv.

Nå kan Netflix imidlertid annonsere at hovedrollen som den nye “Sabrina” er tilfalt den 18-årige Kiernan Shipka (bilde), som formodentlig er best kjent som Sally Draper i den populære serien ´Mad Men´, som ble vist på tv gjennom 7 sesonger.

Serien, som Netflix allerede har bestilt to sesonger av, vil være en mørk coming-of-age historie hvor man følger Sabrina, som er halvt menneske og halvt heks, mens hun forsøker å forene de mørke kreftene med livet på Baxter High skolen.

Den nye utgaven av ´Sabrina: Skolens Heks´/´Sabrina the Teenage Witch´vil henvende seg til et eldre publikum enn tilfellet med den gamle serien, da den beskrives som være veldig mørk og med referanser til kultfilmene ´Rosmary´s Baby´og ´The Exorcist´.

Historien om heksen Sabrina er skapt av forlaget Archie Comics, som også står bak ´Riverdale´, som for tiden kan sees på Netflix. Det er også rykter om at de to seriene vil foregå i samme univers og med referanser til hverandre.

Den endelige tittelen på serien er enda ikke avslørt, mens premieredatoen forventes å bli i slutten av 2018 eller begynnelsen av 2019.
Skriv kommentar