Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Makaber ny sesong av Santa Clarita Diet på vei

Date: 03/05/2017 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix har nettopp offentliggjort at deres komedie serie Santa Clarita Diet returnerer med en sesong 2 i 2018.

Annonseringen skjer i en video, som kan sees nederst i artikkelen.

I Santa Clarita diet er Joel (Timothy Olyphant) og Sheila (Drew Barrymore) ektefeller, som lever og jobber som eiendomsmeglere i forstedet Santa Clarita. En dag skjer det imidlertid en dramatisk endring i Sheilas liv, som sender dem begge ut i en kaotisk periode, som involverer død og ødeleggelse. Sheila har nemlig fått smaken for menneskekjøtt…

Serien fikk en blandet mottakelse ved premieren – ikke pga. kvaliteten, men de blodige og til tider meget eksplisitte bilder av blod, knokler, legemsdeler mv. som ble hard kost for noen seere.

Generelt høstet serien imidlertid mye ros for sin nye inngang til komedie sjangeren og filmmagasinet Ekko gav den fire stjerner og kommentaren; “… Santa Clarita Diet blir bare enda mer syrlig, og det er langt på vei en blodig fornøyelse,” skrev anmelder Nicki Bruun.

Netflix-serien Santa Clarita Diet er laget og produsert av Victor Fresco, som tidligere har laget bl.a. komedie seriene My Name Is Earl og Better Off Ted.

Se Santa Clarita Diet på Netflix Norge. Sesong 2 kommer i 2018.
Skriv kommentar