Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Making a Murderer’ del 2 – Lanseringsdato 19. oktober

Date: 02/10/2018 | Ingen kommentarer

Netflix presenterer den svært etterlengtede, kritikerroste og Emmy-vinnende originalserien Making a Murderer, som fulgte Steven Averys unike reise fra DNA-frikjent til å bli dømt for mord.

De Emmy-vinnende filmskaperne Laura Ricciardi og Moira Demos returnerer til midtvesten der de får eksklusiv tilgang til Steven Avery og hans nevø, medsiktede Brendan Dassey, familien deres og advokatene som kjemper for rettferdighet på deres vegne. Gjennom 10 nye episoder, gir Making a Murderer del 2 et dypdykk inn i den risikable ankeprosessen og den følelsesmessige påvirkningen denne har på de involverte.

– Steven og Brendan, familiene deres og deres jurister og etterforskere har nok en gang gitt oss tilgang til, og et innblikk i det komplekse amerikanske rettssystemet, forteller de to produsentene, manusforfatterne og regissørene Laura Ricciardi og Moira Demos.
I motsetning til del 1, som dokumenterte opplevelsen til de anklagde, har vi i del 2 skildret opplevelsen til to dømte og fengslede menn som begge avtjener sine livslange dommer for forbrytelser de hevder å ikke ha begått.

I del 2 introduseres seerne for Kathleen Zellner, Averys hardbarkede forsvarsadvokat, og følger hennes kamp for å bevise at Avery ble uskyldig dømt og hennes kamp for å vinne friheten hans tilbake. Ricciardi og Demos følger Zellner, som har jobbet med flere saker med feilaktig dom enn noen annen privat advokat i USA, i hennes utålelige arbeid for å avdekke uventede bevis på hva som kan ha skjedd med Teresa Halbach, og i arbeidet med hvordan og hvorfor juryen dømte Steven for mord.

Ricciardi og Demos følger også Dasseys forsvarsadvokater, Laura Nirider og Steven Drizin, som sammen med Northwestern University’s Center on Wrongful Convictions of Youth, kjemper den føderale domstolen for å bevise at deres klients erkjennelse var ufrivillig – en kamp som kan ta Brendans sak hele veien til USAs høyesterett.

Making a Murderer del 2, er en produksjon fra Synthesis Films Production, der Laura Ricciardi og Moira Demos fungerer som både produsenter, manusforfattere og regissører.Skriv kommentar