Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Mako Mermaids vender tilbake på Netflix

Date: 04/02/2015 | 2 kommentarer

mako-mermaids-sesong-2-netflixNetflix fortsetter med å utvide deres utvalg av underholdning av høy kvalitet til barn. Nå melder streamingtjenesten at den andre sesongen av barne-serien Mako Mermaids får premiere d. 13. februar. Se en trailer til sesong 2 nederst i artikkelen.

I 2013 kjøpte Netflix rettighetene til Mako Mermaids, som er en etterfølger til hit-serien H2O: Bare tilsett Vann, og kunne etterfølgende ha premiere på alle 26 episoder som første sesongen er på.

I Mako Mermaids følger man de tre havfruene Lyla, Nixie og Sirena, som vokter en magisk brønn, men den 15-årige gutten Zac, som ved et uhell er blitt til en havmann ved å falle ned i brønnen, truer nå med å avsløre hemmelighetene deres. I sesong 2 fortsetter jakten på Zac så havfruene kan ta kreftene fra ham.

Sesong 2 av Mako Mermaid er på 26 episoder og introduserer videre tre nye karakterer; havfruene Ondina og Mimmi, som spilles av Isabel Durant (Dance Academy) og Allie Bertram (Sucker Punch), samt havmannen Erik (Alex Cubis).

Det kommer videre en sesong 3, som forventes å få premiere til neste år. Denne sesongen skulle være på 16 episoder.

Andre sesong av Mako Mermaids har premiere 13. februar. Se første sesong av serien på Netflix Norge: Link.

2 kommentarer til Mako Mermaids vender tilbake på Netflix

  1. Maren - kl. 23:28, 23-04-2015:

    Når kommer resten av episodene i sesong 2?

  2. Maren - kl. 23:31, 23-04-2015:

    Er sesong 3 den siste sesongen i Mako mermaids?

Skriv kommentar