Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Mark Hamill med nye episoder av Guillermo del Toros ‘Trollhunters’

Date: 13/10/2017 | Ingen kommentarer

Senere i år får andre sesongen av Guillermo del Toros animerte serie ‘Trollhunters’ premiere på Netflix Norge.

Den eksakte premieredatoen er enda ikke sluppet, men Netflix har avslørt at en par nye skuespillere, som blir en del av den allerede imponerende rollebesetningen bestående av bl.a. Kelsey Grammer, Jonathan Hyde og Ron Perlman.

Mark Hamill, Lena Headey og David Bradley er alle nye i den kommende sesongen av ‘Trollhunters’, hvorav førstnevnte sannsynligvis er mest kjent for sin rolle som Luke Skyvwalker i de originale Star Wars.

Netflix har også avslørt at den nå avdøde Anton Yelchin, som legger stemmen til hovedrollen Jim Lake Jr., og bl.a. er kjent fra de tre Star Trek filmene fra 2009, også er med i den nye sesongen. Han rakk å spille inn sine stemmer innen han mistet livet i en tragisk bilulykke i 2016.

‘Trollhunters’ (Trolljegerne) handler om gutten Jim og hans beste venner, som ved en tilfeldighet finner ut at under deres by, er det en annen verden hvor gode og onde troll kjemper mot hverandre. Jim velger raskt side, da han kjenner ondskapen fra sin skoletid, og hjelper derfor de gode trollene med å bekjempe de onde.

‘Trollhunters’ som er laget i samarbeide med DreamWorks, hadde premiere på de første 26 avsnitt i desember 2016, og vant tidligere på året hele 6 Emmy Awards, blant annet for beste regi av Guillermo del Toro.

Serien er laget av Guillermo del Toro, mens den produseres av Marc Guggenheim (Arrow, Legends of Tomorrow), Dan Hageman (The Lego Movie), Kevin Hageman (The Lego Movie) med mer.

Den nye sesongen blir på 13 episoder og får premiere på Netflix Norge mot slutten av 2017.

Se ‘Trollhunters’ på Netflix Norge.Skriv kommentar