Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Marseille – Ny fransk original serie fra Netflix

Date: 21/09/2014 | Ingen kommentarer

netflix-norge-logo-300x168Netflix har nettopp offentliggjort at streamingtjenesten til neste år vil ha premiere på en helt ny fransk-språklig serie. Serien, som heter Marseille, er en politisk serie om makt og korrupsjon som blir fordelt på i alt 8 episoder.

Marseille tar utgangspunkt i historien om Robert Taro, som var byens borgermester for 25 år siden. Det kommende valget til posten utspiller seg dramatisk da begge kandidater nekter å la seg bli slått. Dette kaster kampen om borgermesterposten ut i en nådeløs situasjon hvor både politikere, fagforeninger og narkobaroner kommer på banen.

Marseille er skapt og skrevet av Dan Franck, som tidligere har stått bak La Séparation og serien Les hommes de l’ombre. Seriens to første episoder vil bli instruert av Florent-Emilio Siri og Samuel Benchetrit.

Serien er den første produksjonen fra Netflix som vil være på fransk, hvilket promoterer streamingtjenestens planlagte inntreden på det franske markedet senere i år. Utover Frankrike, vil Netflix også lanseres i Tyskland, Belgia, Østerrike og Luxembourg.

”Netflix har gitt oss frie tøyler til å skape en fransk utgave av House of Cards. Det er enhver forfatters drøm og en stor mulighet for franske producere og andre kreative”, uttaler Dan Franck. ”Serien Marseille er en ambisiøs og tankevekkende utforskning av lokal politikk i en av verdens mest levende og fascinerende byer”, tilføyer Ted Sarandos, innholds sjef hos Netflix.

Produksjonen av Marseille begynner våren 2015 og skal være klar til premiere på slutten av året.
Skriv kommentar