Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Marvel’s Daredevil får premiere på Netflix til april

Date: 27/01/2015 | Ingen kommentarer

netflix-daredevil-marvel-premiere-203x300Superhelt-serien Daredevil, som Netflix har laget i samarbeid med Marvel, får premiere på filmtjenesten d. 10 april. Det offentliggjør de to virksomhetene i en felles pressemeddelelse og har i den anledning utsendt en teaser-trailer som kan ses nederst i artikkelen.

Serien, som blir på 13 episoder, handler om Matt Murdock (Charlie Cox), som var blind som ung gutt, men utstyrt med ekstraordinære sanser, som kjemper mot urettferdighet som advokat om dagen og om natten som superhelten Daredevil i kvarteret Hells Kitcehn i New York City.

Marvel’s Daredevil, som gir deg bakgrunnshistorien om hvordan Matt Murdock utvikler seg til Daredevil, byr på flere fra superhelteuniversitetet, som bl.a. Wilson Fisk (Vincent D’Onofrio), Claire Temple (Rosario Dawson), Foggy Nelson (Elden Henson) og Stick (Scott Glenn).

Daredevil er en av de best kjente superheltene på gata og er den første av fire episke spenningsserier som Netflix lager i samarbeid med Marvel. De andre seriene er Marvel’s A.K.A. Jessica Jones, Marvel’s Iron Fist og Marvel’s Luke Cage som alle varmer opp til Marvel’s The Defenders.

Den første serien fra Marvel på Netflix er produsert av Steven S. DeKnight (Spartacus), og Drew Goddard (LOST) sammen med Jeph Loeb (Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.), som også fungerer som Marvel’s Head of Television. Serien er produsert av Marvel Television i samarbeid med ABC Studios for Netflix.Skriv kommentar