Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Marvel’s Daredevil vender tilbake til neste år

Date: 17/05/2015 | Ingen kommentarer

daredevil nyhed netflixStreamingtjenesten Netflix har nettopp annonsert at superhelten Daredevil vender tilbake i en ny sesong, som får premiere i 2016.

I sesong 2 vil Charlie Cox og Vincent D’Onofri vende tilbake som henholdsvis Matt Murdock/ Daredevil og Wilson Fisk, mens det vil være noen utskiftninger bak kameraet hvor producer Steven S. DeKnight (Spartacus) erstattes av Doug Petrie (American Horror Story) og Marco Ramirez (Sons of Anarchy).

Alle seriens øvrige medvirkende, heriblant Elden Henson, Deborah Ann Woll og Rosario Dawson skulle også være klare til å medvirke i den nye sesongen.

Serien Marvel’s Daredevil handler om advokaten Matt Murdock, som barn mistet synet. Nå lever han av å bekjempe kriminalitet som lovlydig advokat, når han ellers ikke er kledd i superhelt-outfittet som Daredevil.

Marvel’s Daredevil har fått fremragende anmeldelser fra hele medieverdenen og Netflix-medlemmer, og mange mener den er et friskt pust i forhold til Daredevil-filmen fra 2003 med Ben Affleck i hovedrollen.

Se Marvel’s Daredevil på Netflix Norge i dag og gled deg til sesong 2 til neste år.
Skriv kommentar