Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Mer ‘Star Trek: Discovery’ … i 2019

Date: 12/11/2017 | Ingen kommentarer

Den amerikanske TV-stasjonen CBS, som er produsenten bak ‘Star Trek: Discovery’ har nettopp annonsert at serien returnerer med en sesong 2.

Streamingtjenesten Netflix har kjøpt de eksklusive rettighetene til å vise serien i alle land utenfor ISA og dermed kan vi også forvente oss å se sesong 2 her i Norge.

Det går imidlertid ganske lang tid før man kan kaste seg over de nye episodene. Det amerikanske medie The Hollywood Reporter skriver at man ikke kan forvente at ‘Star Trek: Discovery’ sesong 2 vil få premiere før i 2019.

‘Star Trek: Discovery’ vises i Amerika på CBS sin egen streamingtjeneste, hvor de etter premieren har opplevd en stor økning i antall medlemmer og derfor må fornyelsen tilskrives suksessen i hjemlandet og ikke så mye på Netflix.

«I løpet av kun 6 episoder har ‘Star Trek: Discovery’ gitt oss medlemsoppgang, medieomtale og stor global interesse,» uttaler Marc DeBevoise, President and Chief Operating Officer, CBS Interactive.

Første sesong av ‘Star Trek: Discovery’ hadde premiere på Netflix Norge den 25. september 2017 og er oppdelt i to deler. Siste avsnitt av første del kommer på Netflix den 13. november, mens andre del blir vist i starten av 2018.

‘Star Trek: Discovery’ følger den ikoniske Starfleets reiser for å oppdage nye verdener og nye livsformer, mens den inneholder et nytt romskip, nye figurer og nye missioner, samtidig som den omfatter den samme ideologi og håp for fremtiden, som inspirerer en generasjon av drømmere og fans.

Se ‘Star Trek: Discovery’ på Netflix Norge.
Skriv kommentar