Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Merkelig teaser-trailer til A Series of Unfortunate Events

Date: 11/11/2016 | Ingen kommentarer

a-series-of-unfortunate-events-teaser-trailer-netflix-danmark-300x185-300x185Etter tre år i produksjon med langvarige auditions og forberedelser har Netflix endelig sendt ut den første teaser til den etterlengtede serien; A Series of Unfortunate Events (En Ulykke Kommer Sjelden Alene), som streamingtjenesten annonserte i 2014. Teaseren til serien, som er basert på bestselger-bokserien Lemony Snicket (alias Daniel Handler), kan sees nederst i artikkelen.

Traileren er også merkelig og usammenhengende som man kunne forvente av historiens univers. I klippet ser vi Lemony Snicket, som spilles av Patrick Warburton (Family Guy, Seinfeld) går rundt på settet til serien og be Netflix medlemmene til ikke å gjøre samme feiltakelse som Netflix. Han ber dem inderlig om å unngå serien, og den skrekkelige historien for å unngå de onde tilfeldighetene eller den tilfeldige ondskapen. Samtidig hører man at Grev Olaf er i veldig godt humør i bakgrunnen. Grev Olaf spilles for øvrig av Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother).

A Series of Unfortunate Events (En Ulykke Kommer Sjelden Alene) skildrer den tragiske historien om de foreldreløse Baudelaire barna – Violet, Klaus, Sunny – og den onde verge, Grev Olaf, som gjør alt for å få fatt i barnas arv. De tre søsknene må hele tiden overliste Olaf og ødelegge alle hans lumske planer og gjennomskue hans forkledninger for å løse mysteriet om deres foreldres død.

Serien består av åtte episoder og foruten overnevnte medvirker også Joan Cusak (Justice Strauss), Malina Weissman (Violet Baudelaire), Aasif Mandvi (Uncle Monty) og Louis Hynes (Klaus Baudelaire).

I slutten av 2015 holdt Netflix en åpen audition hvor streamingtjenesten søkte barn til rollene som Violet og Klaus. Alle kunne delta, og det var derfor mulig for barn fra Norge å stille opp. Det ser imidlertid ikke ut som noen nordmenn kom igjennom nåløyet og sendt til Canada for å være med på opptakene.

Historien om Lemony Snicket er tidligere blitt filmatisert i 2004, hvor skuespillere som Jim Carry, Meryl Streep og Jude Law medvirket. Filmen ble produsert av Paramount Pictures, som også samarbeider med Netflix om den nye serien. Emmy-vinneren Barry Sonnenfeld og forfatteren Daniel Handler er i tillegg med å produserer serien.

A Series of Unfortunate Events kan du se på Netflix Norge fra den 13. januar 2017 og vil være tilgjengelig i både 4K Ultra HD og HDR.
Skriv kommentar