Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Mia og meg

Date: 01/10/2018 | Ingen kommentarer

Utgitt:
Sjangere:
Regissør:
Medvirkende:
Land:
Språk:
IMDB-karakter:

Handling : Tolv år gamle Mia får en mystisk gave fra de avdøde foreldrene, og hun blir sendt inn i en forhekset verden med alver, enhjørninger, og den onde heksen Panthea.


Se Mia og meg på Netflix Norge

Finn flere nye filmer og serier på Flixfilmer.no

Tusenvis av flere serier og filmer: Slik får du amerikansk Netflix


Se traileren til Mia og meg:


Mia og meg hadde premiere på Netflix Norge den 1. oktober, 2018. Etter denne datoen går det ofte 6-12 måneder før Mia og meg kan bli fjernet fra streamingtjenesten eventuelt at det kommer nye avsnitt – dersom tittelen er en serie. Dette er kun veiledende basert på erfaringer.Skriv kommentar