Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Michael Bay lager ny storfilmen til Netflix

Date: 21/06/2018 | Ingen kommentarer

´Six Underground´ er navnet på den neste svindyre storfilmen fra streamingtjenesten Netflix. Den kommende action-thrilleren blir regissert av den legendariske katastrofe- og actionregissøren Michael Bay (´Transformers´) og har Ryan Reynolds (´Deadpool´) i hovedrollen.

Manuskriptet er dessuten skrevet av Paul Wernick og Rhett Reese, som også er hjernene bak ´Deadpool´ og ´Deadpool 2´.

Dette opplyser streamingtjenesten Netflix i en pressemelding.

Plottet i den kommende storfilmen er enda ikke avslørt, men det amerikanske media Deadline mener å vite at ´Six Underground´ blir «full av testosteron», noe som heller ikke vil overraske når Michael Bay regisserer filmen.

Michael Bay er en av de mest kommersielt suksessfulle regissørene i verden og verden fikk øynene opp allerede ved debutfilmen ´Bad Boys´, mens ´Armageddon´ og naturligvis ´Transformers´-filmene kun har bygget navnet hans sterkere.

I ´Six Underground´ er skuespilleren Ryan Reynolds tilbake med teamet bak ´Deadpool´ igjen, da de som tidligere nevnt også står bak manuskriptet på den kommende filmen fra Netflix. ´Deadpool´ som er den R-ratede filmen som har spilt inn mest penger noensinne, ble forøvrig også Ryan Reynolds helt store offentlige gjennombrudd.

´Six Underground´ har angivelig et budsjett på USD 150 millioner, som er noe mer en eventyrfilmen ´Bright´ med Will Smith, Joel Edgerton og Noomi Rapace, og hadde premiere den 22. desember 2017.

Opptakene starter til sommeren, mens ´Six Underground´ får eksklusive verdenspremiere på Netflix i 2019.Skriv kommentar