Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Mike Colter er superhelten Luke Cage i ny Netflix-serie

Date: 23/01/2015 | Ingen kommentarer

luke-cage-mike-colter-netflix-200x300Marvel og Netflix er i gang med å lage en rekke nye superhelt-serier om Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist som får premiere på streamingtjenesten i løpet av de kommende årene. Produksjonen av Daredevil og Jessica Jones er i full gang, og nå er det avslørt hvem som har fått hovedrollen i den kommende serien om Luke Cage.

Superhelten Luke Cage vil bli spilt av Mike Colter (nederst til høyre), som tidligere har medvirket i en lang rekke filmer og serier, bl.a. Salt, Men In Black 3 og The Good Wife.

Før Luke Cage kastes ut i egne heltegjerninger i sin egen serie, skal han medvirke i den kommende serien om Jessica Jones, som har fått navnet Marvel A.K.A. Jessica Jones og som forventes å få premiere i slutten av 2015. Jessica Jones spilles forøvrig av Krysten Ritter.

mike-colter-luke-cage-netflix-200x300Mike Colter luke cage netflix I Marvel’s A.K.A. Jessica Jones møter superheltinnen Jessica Jones den gåtefulle Luke Cage i forbindelse med en kriminell handling. Møtet med Luke Cage’s hemmelighetsfulle fortid får dramatiske konsekvenser for Jessica Jones – konsekvenser hun aldri kunne ha forestilt seg.

Daredevil er den første superhelt-serien som får premiere på Netflix, hvor Marvel’s A.K.A. Jesssica Jones og Luke Cage kommer etter. Den siste serien i rekken er Iron Fist, men det er enda ikke offentliggjort noen detaljer vedrørende denne serien.

Alle de enkeltstående superhelt-seriene følges opp av en miniserie om The Defenders, hvor et dreamteam av superhelter går sammen om å ta de onde kreftene og skurkene.

De kommende seriene vil kun få premiere på streamingtjenesten Netflix.
Skriv kommentar