Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Mindhunter’ – Ny brutal krimserie fra David Fincher

Date: 25/08/2017 | Ingen kommentarer

Netflix har nettopp løftet på sløret med traileren og premieredatoen for høstens nye krimserie ‘Mindhunter’, som er regissert av David Fincher (Gone Girl, Zodiac, House of Cards).

Serien kan sees på Netflix fra den 13. oktober og nederst i artikkelen kan du se den splitter nye traileren.

I ‘Mindhunter’ drar de to FBI-agentene (Jonathan Groff & Holt McCallany) ut på en illevarslende, dyptgående odysse for å klarlegge de brutale svar blant de farligste seriemordere og voldtektsforbrytere. For å kunne pågripe dem må FBI lære hvordan de tenker – for hvordan kan overgår man galskapen og kommer den i forkjøpet, dersom man ikke forstår den eller dens tanker?

Krimserien er basert på ‘Mind Hunter: Inside the FBI’s Elite Serial Crime Unit’ av John Douglas og Mark Olshank.

Forfatteren Douglas arbeidet i mange år hos FBI hvor han jaget noen av de mest beryktede og kjente seriemorderne og voldteksforbryterne ved å utvikle personlighetsprofiler slik at han kunne gripe dem, deriblant James Earl Ray, Ted Bundy og Charles Manson.

David Fincher er tilknyttet som den primære regissøren på ’Mindhunter’, men også danske Tobias Lindholm (A War, A Hijacking) og Asif Kapadia (Amy, Senna) har fått lov å regissere et par avsnitt av serien, som er produsert av Fincher, Joshua Donen (Gone Girl, The Quick and the Dead), Charlize Theron (Girlboss, Hatfields & McCoys) og Cean Chaffin (Gone Girl, Fight Club).

’Mindhunter’ får premierer den 13. oktober 2017 på Netflix Norge.Skriv kommentar