Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

‘Money Heist’ sesong 3 kommer på Netflix den 19. juli

Date: 16/05/2019 | Ingen kommentarer

Netflix har nettopp offentliggjort premieredatoen på tredje sesong av den spanske tv-serien ‘La Casa de Papel’ – med den norske tittelen ‘Papirhuset’ – og den er fastsatt til den 19. juli 2019.

Det skriver Netflix i en melding til Flixfilmer.

‘Papirhuset’ handler om en gruppe kriminelle, som låser seg inn i den spanske nasjonalbanken med et mål om å trykke 2,8 milliarder euro, og dermed begå det største bankranet noensinne. Hjernen bak den kriminelle gjerningen er El Profesor.

Det var opprinnelig kun to sesonger av ‘Papirhuset’ i utgangspunktet, men serien har vist seg å være ufattelig populær blant Netflix-medlemmer over hele verden, og er blitt en av de mest sette seriene på streamingtjenesten noensinne, som er på et annet språk enn engelsk.

Flixfilmer har også merket at serien har fått fatt i det norske folk, så mange ser sikkert frem til tredje sesong, som klippet nedenfor viser, at ferien er overstått og at noen ender på en øde øy.

I fjor inngikk Netflix også et samarbeid med skaperen Alex Pina, som skal utvikle flere spanske filmer og serier for Netflix – forhåpentlig med samme suksess som ‘Papirhuset’.

Se ‘Papirhuset’/‘Money Heist‘/‘La Casa de Papel‘ på Netflix Norge. Sesong 3 kan sees fra den 19. juli.Skriv kommentar