Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Mr. Peabody & Sherman som ny animasjonsserie på Netflix

Date: 11/09/2015 | Ingen kommentarer

mr-peabody-sherman-netflix-danmark-300x185Filmen om den ufattelig kloke og ikke helt alminnelige hunden, Mr. Peabody, og hans adopterte sønn Sherman hadde premiere på norske kinoer i fjor, og nå er de tilbake i en helt ny animasjonsserie. Netflix skriver i en pressemelding at streamingtjenesten har inngått et samarbeid med DreamWorks Animation om en serie på 13 episoder.

Serien heter The New Mr. Peabody og Sherman, og henvender seg til barn i alderen 8-12 år, hvor foreldre også kan følge med, fremgår det av pressemeldingen. Første sesong får eksklusiv premiere på Netflix Norge til oktober.

I serien har Peabody og Sherman laget deres eget tv-show, som sendes fra deres imponerende hjem på Manhattan. Ved hjelp av tidsmaskinen Peabody har oppfunnet får de besøk av historiske personer som Mozart, Napoleon og Edgar Allan Poe. Alt foregår foran et ordentlig publikum, hvor det hele tiden skjer noe rart fra de mange gjestene eller gale naboene.

Chris Parnell (Saturday Night Live, 30 Rock) har stemmen til Mr. Peabody, mens Max Charles (American Sniper), som også la stemmer til kinofilmen fra i fjor, gjentar sin rolle som Sherman. Serien vil naturligvis også finnes med norske stemmer på Netflix Norge. Hvorvidt dette er de samme som fra kinofilmen vites enda ikke.

Se The New Mr. Peabody og Sherman Show på Netflix Norge fra den 9 oktober.
Skriv kommentar