Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Mystikken vender tilbake i The OA sesong 2

Date: 28/03/2017 | Ingen kommentarer

Forrige år overrasket streamingtjenesten Netflix alt og alle når de ut av det blå sendte ut en trailer på Netflix-serien The OA, som hadde premiere kun få dager senere.

Nå kan imidlertid Netflix avsløre at mystikken returnerer i den nye sesongen av The OA. Se annonseringen nederst.

Serien, som handler om en ung blind kvinne som forsvinner og dukker opp syv år senere da med synet tilbake, ble av noen amerikanske medier utropt til å være bedre enn Netflix-serien Stranger Things, noe som må sies å være en betydelig anerkjennelse. Hvorvidt den nye sesongen av The OA kan leve opp til dette renommeet får tiden vise.

Det er imidlertid ikke offentliggjort hvordan handlingen utspiller seg i den nye sesongen, men man kan forvente, at sesong 2 følger opp den gåtefulle sesong 1, som bød på et par frustrerende og bisarre cliffhangers.

Første sesongen av The OA ble regissert av Zal Batmanglij (Sound of my Voice, The East) og Brit Marling, som også er hovedrolleinnehaver, var med på å skrive manuskriptet til serien. Hvorvidt det vil være samme sammensetning for sesong 2 vites enda ikke.

Det samme gjelder for premieredatoen for sesong 2, som Netflix også holder tett til brystet. Flixfilmer vil dog naturligvis annonsere premieredatoen så snart den avsløres.

Se The OA på Netflix Norge. Serien kan sees i Ultra HD 4K.
Skriv kommentar