Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nå kan du selv bestemme streaming-kvaliteten på Netflix på mobilen

Date: 07/07/2016 | Ingen kommentarer

netflix-logo-300x200Nylig oppgraderte streamingtjenesten Netflix sin mobilapplikasjon til Android og iOS, slik at man nå selv kan bestemme bildekvaliteten når man er på mobilt nettverk. Dette opplyser Netflix på sin blogg.

Tidligere har det ikke vært mulig å bestemme om man vil streame film og serier i beste kvaliteten når man var tilkoblet via mobilt nettverk – kun dersom man vår på en trådløs internettforbindelse.

Endringen er spesielt interessant for norske Netflix-medlemmer, da mange mobilabonnement tilbyr fri data og derfor kan man nå utnytte dette fullt ut og ikke ta til takke med en lavere bildekvalitet.

Til tross for at man har lastet ned oppdateringen til Android og iOS, så får man ikke opp beste streamingkvaliteten som standard. Dette må du selv gå inn og aktivere i selve appen.

Dersom man allerede har Netflix installert på sin iPhone, Android, iPad eller annen enhet, så blir vanligvis appen oppdatert automatisk. Hvis ikke dette skjer kan man finne Netflix i Google Play Store eller Apple App Store og oppdatere den derfra.

Screen-Shot-2016-05-03-at-12.44.33-PM.0
Skriv kommentar