Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nå på Netflix: House of Cards sesong 2

Date: 14/02/2014 | Ingen kommentarer

Unknown-1Fra og med i dag kan du se sesong 2 av den populære serien House of Cards på Netflix Norge. Hele sesong 2 og dermed alle 13 episoder kan ses med en gang. Det betyr at du selv kan bestemme når du har lyst å se episodene!

Den nye sesongen har allerede fått flotte anmeldelser av de mediene som har fått adgang til snikpremieren av serien. Det Amerikanske medie Time skriver blant annet at serien er “fucking entertaining”, mens filmmagasinet Variety bemerker Francis Underwoods fortsatt endeløse jakt på makt. Anmeldere har generelt fått på munnkurv, i forhold til hva plottet i annen sesong er, men det skulle visstnok skje noe rystende i de første par episodene.

Hvis du ennå ikke har sett hvordan Kevin Spacey, som Francis Underwood, kjemper seg til makten i første sesong av House of Cards kan du også finne hele sesong 1 på Netflix. House of Cards er en original serie fra Netflix og derfor vil serien fortsette å være tilgjengelig på streamingtjenesten. Det er altså ingen grunn til å frykte at serien evt. vil forsvinne.

Se House of Cards sesong 2 på Netflix Norge: LinkSkriv kommentar