Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nå på Netflix: Orange Is the New Black sesong 2

Date: 06/06/2014 | Ingen kommentarer

Orange is the New Black Sesong 2 Netflix NorgeNå kan du se Orange Is the New Black sesong 2 på Netflix Norge. Alle 13 episoder kan ses med en gang.

I den nye sesongen er det enda en gang trøbbel på gang i Litchfield kvinnefengsel, hvor nye innsatte har kommet og forholdet mellom vaktene og de fengslede er blitt enda mer anstrengt. Blant de nye innsatte finner man Yvonne ”Vee” Parker, som spilles av Lorraine Toussaint (Saving Grace). De fleste skuespillerne fra første sesong, som Taylor Schilling, Jason Biggs, Laura Prepon, Kate Mugrew, Danielle Brooks, Uzo Abuda, Natasha Lyonne og Taryn Manning er også tilbake i den nye sesongen.

Serien Orange Is the New Black er basert på Piper Kermans biografi av samme navn. Piper Kerman ble i 1998 siktet for hvitvasking av penger og smugling av narkotika. Hun erkjente seg skyldig og sonet 15 måneder i et amerikansk kvinne-fengsel. Serien er skapt av kvinnen bak suksess-serien Weeds, Jenji Kohan.

For en måned siden ble det offentliggjort at det også kommer en Orange Is the New Black sesong 3. Det er enda ikke kommet noe særlig informasjon om den nye sesongen, men vi forventer den får premiere til juni 2015.

Se Orange is the New Black På Netflix Norge her.Skriv kommentar