Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Nå på Netflix: The Walking Dead sesong 3

Date: 30/10/2014 | 2 kommentarer

the-walking-dead-sesong-3-netflixNå kan du se tredje sesong av den amerikanske zombie-serien The Walking Dead på Netflix. Det betyr dermed at alle de første tre sesongene nå kan ses på nettfilmtjenesten.

The Walking Dead handler om sheriffen Rick Grimes, som etter å ha vært i koma, våkner opp til en post-apokalyptisk verden som domineres av kjøttetende zombier. Her drar han ut for å finne sin familie og andre overlevende. I sesong 3 blir gruppen av overlevende hardt styrt av Rick Grimes, mens de kjemper for ikke å ende som et måltid. Ut over dette introduseres det i tredje sesong mange nye karakterer, blant annet The Governor, Axel og Tyreese.

Når neste sesong av The Walking Dead kommer på Netflix er usikkert. Man skal derimot forvente at det går et par måneder før sesong 4 bliver lagt til.

Det er på nåværende tidspunkt laget fire sesonger av The Walking Dead, men sesong 5 får premiere på amerikansk tv senere på året. Ifølge ryktene i bransjen er serien på ingen måte på vei til å bli avsluttet, da produsentene har uttalt at de har ideer til mange flere sesonger.

The Walking Dead er utviklet av Frank Darabont, som tidligere har stått bak The Shawshank Redemption, The Green Mile og The Mist. Han har i tillegg mottatt tre Oscar-nomineringer.

Se The Walking Dead på Netflix. Link.2 kommentarer til Nå på Netflix: The Walking Dead sesong 3

  1. ingrid vigran birkevold - kl. 13:29, 15-11-2015:

    i cant watch the walking dead, its not there when i search for it. i whatched it yesterday but it is not there now? please help

  2. Thomas Stang - kl. 00:18, 29-03-2016:

    I could not see the walking dead on Netflix as well. Anyone can give me a hand?

Skriv kommentar