Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Når har filmer og serier fra Netflix premiere?

Date: 08/05/2019 | Ingen kommentarer

Du har ventet med lengsel etter at Netflix skal frigjøre en ny sesong av din favorittserie, men når du åpner Netflix på premieredagen for å kaste deg over de nye episodene, oppdager du til din store skuffelse at den nye sesongen ikke er tilgjengelig enda.

Hvordan kan det så være?

Netflix har hovedkvarter i California, USA, og det er herfra steamingtjenesten drives i praksis.

I USA blir nye filmer og serier utgitt ved midnatt og samtidig som kalenderen viser en ny dato. Men på grunn av tidsforskjellen mellom Norge og USA betyr det at de nye titlene er å finne i det norske utvalget klokken 8-9 – alt avhengig av om det er sommer- eller vintertid.

Netflix-film og serier vil dermed alltid bli funnet i det norske utvalget mellom 8-9 på morgenen.

Det er derfor ikke noen grunn til å skru på vekkerklokken eller sitte oppe hele natten for å kaste deg over de nye episodene eller filmene så raskt som mulig.

Det har kun hendt noen få ganger, at Netflix av ekstraordinære grunder, har valgt å hatt premier på serier og filmer utenfor tidsrommet fra 8-9. Det skjedde for eksempel med tredje sesongen av ‘ Orange is the new black’, da den hadde premiere i 2015. Netflix frigjorde da de nye episodene 6 timer tidligere enn normalt.

Vennlig merk at premieretidspunktet kun er gjeldende for originale serier og filmer fra Netflix.Skriv kommentar