Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Narcos kommer som mobilspill til iOS og Android

Date: 13/10/2016 | Ingen kommentarer

narcos-mobil-spil-ios-netflix-300x169Har du drømt om å drive et stor narkokartell som Pablo Escobar gjør det i Netflix-serien Narcos? Nå har du uansett sjansen da det offisielle spillet «Narcos: Cartel Wars» nettopp er lansert til iOS og Android. Spillet kan hentes gratis fra Apple App Store og Google Play Store.

Narcos: Cartel Wars er et særdeles actionfylt spill hvor man skal bygge opp et kartell fra bunnen av, med alt av «Plata» eller «Plomo» det innebærer. Selve spillopplevelsen minner mye om Clash of Clans, hvor man bygger sin egen ase og bekjemper krefter utenfra. Spillet er som nevnt gratis, men det er muligheter for å kjøpe fordeler, slik at spillet utvikler seg raskere.

Netflix-serien Narcos forteller den sanne historien om hvordan kokain ble et stort problem i USA og Europa, og hvordan alt startet opp i Colombia i 1980-tallet med narkobaronen Pablo Escobar som den altoverskyggende bakmannen.

Foruten Pablo Escobar, tar serien også utgangspunkt i Medellìnkartellet, som var en av verdens mest ambisiøse og voldelige organisasjoner innenfor menneskehandel. Nettverket ble opprettet av Escobar og besto primært av narkotika fabrikker og smuglere. Deres kriminelle aktiviteter besto av alt fra kidnapping, våpenhandel, mord til narkotikahandel. Det er laget to sesonger av Narcos og de finnes begge på Netflix Norge.

Last ned fra Apple App Store: Link.

Last ned fra Google Play Store: Link.
Skriv kommentar