Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Narcos-regissøren lager en ny serie for Netflix om korrupsjonen i Brasil

Date: 02/06/2016 | Ingen kommentarer

operation-car-wash-narcos-netflixJosé Padilha, som står bak Netflix-serien Narcos, har nå fått i oppgave å lage en ny serie til den amerikanske streamingtjenesten basert på Operation Car Wash. Dette opplyser Netflix.

Serien, foreløpig uten navn, er skrevet av Elena Soares (Xingu, Filhos do Carnaval og Casa de Areia), og tar som nevnt utgangspunkt i korrupsjonsskandalen kalt Operation Car Wash i Brasil. Der er tidligere president Luiz Inacio Lula da Silva mistenkt i en stor korrupsjonssak, hvor politiet mener at han har tatt imot bestikkelser fra det statseide oljeselskapet Petroleo Brasileiro SA (Petrobras). Over 200 polititjenestemenn og 30 personer fra skatteetaten har vært med å avdekke saken.

«Dette prosjektet skal følge det rettslige oppgjøret for å avsløre den største korrupsjonssaken som Brasil noen gang har vært vitne til. Det er grunnleggende for serien at den produseres på en upartisk måte, og jeg er ikke i tvil om at Netflix er den beste partner for dette prosjektet», sier Jose Padilha.

«Netflix er enig med José Padilha og vi er sikre på at han er rett person for å dokumentere denne viktige tiden i brasiliansk historie på en overbevisende måte», uttaler Eirk Barmack, Netflix VP of International Original Content. Dette vil bli den andre Netflix-serien som produseres i Brasil, etter den dystopiske scient-fiction thrilleren 3% har premiere senere i år.

Det er ikke opplyst om når denne foreløpig ikke navngitte serien får premiere på Netflix Norge.
Skriv kommentar