Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Narcos sesong 2 på Netflix i september

Date: 29/07/2016 | Ingen kommentarer

narcos-sæson-2-netflix--768x565Til høsten kommer den etterlengtede andre sesongen av Narcos på Netflix Norge, når alle ti episoder av sesong 2 får eksklusive premiere på streamingtjenesten den 2. september. Dette skriver Netflix i en pressemelding. Streamingtjenesten har samtidig sendt ut en liten video til folket, som bekrefter premieredatoen. Se klippet nederst i artikkelen.

Selv om hendelsesforløpet i Narcos sesong 2 enda ikke er opplyst om, så har Netflix i forbindelse med offentliggjøringen av premieredatoen, advart om at man ikke bør sjekke Wikipedia, da serien som kjent er basert på/inspirert av virkelige hendelser. Dette er selvsagt med glimt i øye, men man bør nok likevel la være å lese om hendelsene, hvis man ikke er så kjent med historien om kampen mellom narkokartellene.

Narcos skildrer den virkelige historien om de beryktede narkokartellene i slutten av 1980-tallet og myndighetenes bestrebelser for å nedkjempe de brutale kriminelle organisasjonene. De ofte motstridende kreftene – juridiske, politiske, politi, militære og sivile – ryker i tottene på hverandre i sine forsøk på å få kontroll over kokain, en av verdens mest verdifulle råvarer.

I hovedrollen ses Wagner Moura (Elite Squad, Elysium) som Pablo Escobar sammen med Boyd Holbrook (Gone Girl) og Pedro Pascal (Game of Thrones) som narkotika-agentene, Steve Murphy og Javier Peña. Serien regisseres av José Padilha (Elite Squad, RoboCop) mens Eric Newman (Children of Men) medvirker som executive producers på Narcos.

Narcos sesong 2 kan sees på Netflix Norge fra den 2. september. Første sesong av Narcos kan sees på streamingtjenesten i Ultra HD 4K i dag.
Skriv kommentar