Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix anbefaler de beste Smart-TVene

Date: 12/02/2015 | Ingen kommentarer

netflix-anbefaler-tv--no-300x205Den amerikanske streamingtjenesten Netflix starter en ny merkeordning av Smart-Tver som sikrer at man får den beste opplevelsen når man ser filmer og serier. Det opplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Merkingen sikrer at medlemmer som skal kjøpe ny TV kan velge en som kan vise Netflix i best mulig kvalitet og uten avbrytelser. Samtidig garanterer Netflix at meny-navigasjon fungerer upåklagelig og at avspillingen av filmer og serier starter meget fort.

Netflix poengterer at anbefalingen ikke kun gjelder store og dyre Tver, men også de mindre og billigere.

Tiltaket til merkeordningen kommer etter at flere medlemmer har opplevd å kjøpe en Smart-TV som ikke har kunne avvikle Netflix ordentlig. De har dermed opplevd at bildet fryser eller at applikasjonen ikke vil starte.

Allerede fra våren av vil TV-modeller fra Sony, Sharp, LG og Vizio få den nye anbefalingslogoen. Ordningen starter som utgangspunkt i USA, men det forventes at den fort vil utbrede seg ettersom mange TV-modeller selges over hele verden.

Hvis du dermed skal kjøpe ny TV i 2015 og ønsker å beskytte Netflix, gå etter den nye logoen (øverst til høyre), da det sikrer den beste Netflix-opplevelsen og mest komfortable avviklingen av filmer og serier.
Skriv kommentar