Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix annonserer første originale film

Date: 21/10/2014 | Ingen kommentarer

Foto: Rico Torres, Netflix.

Foto: Rico Torres, Netflix.

Etterfølgeren til den populære filmen Crouching Tiger, Hidden Dragon kommer eksklusivt på Netflix 28. august 2015. Filmen, som har tittelen Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend, kommer dermed på streamingtjenesten på samme tid som den får premiere i utvalgte kinoer. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Filmen er den første av flere kommende storfilmer som får premiere på Netflix og i utvalgte kinoer på samme dag.

Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend er det neste fantastiske kapittelet i sagaen som er skapt av den anmelderroste instruktøren Ang Lee. Etterfølgeren byr på en helt ny historie om en ung og fortapt kjærlighet, et legendarisk sverd og en siste sjanse for hevn mellom det gode og det onde, som byr på martial arts kampsport i et imponerende oppgjør.

Filmingen av Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend er i full gang i New Zealand og filmen er instruert av den berømte kampsport koreografen Yuen Wo-Ping (The Matrix Triology, Kill Bill 1 & 2). På rollelisten medvirker bl.a Michelle Yeoh (Crouching Tiger, Hidden Dragon, The Lady), Donnie Yen (Ip Man 1 & 2, Iceman), Harry Shum Jr (Glee) og Jason Scott Lee (Seventh Son, Hawaii Five-O). Filmens ledende fotograf er Tom Sigel (Drive, X-Men: Days of Future Past) og design ledes av Ngila Dickson (Lord of the Rings Triology).

”Fans vil helt unikt selv kunne bestemme hvordan de vil nyte en fantastisk og minneverdig film som Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend, som kombinerer intens action og utrolig skjønnhet”, uttaler innholds sjef Ted Sarandos, med henvisning til premieren på Netflix som finner sted på samme tid som kino-premieren.

Se Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend på Netflix Norge fra d. 28 august 2015.Skriv kommentar