Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix annonserer ny dramaserie: The OA

Date: 16/05/2015 | Ingen kommentarer

netflix-norge-logo-300x168Netflix fortsetter deres ekspansjon av originalt innhold med en helt ny dramaserie, som har den amerikanske skuespilleren Brit Marlin (Babylon, I Origins) i hovedrollen. Serien The OA blir på i alt 8 episoder og får eksklusiv premiere på Netflix Norge i 2016.
The OA instrueres av Zal Batmanglii (Sound of My Voice, The East) og Brit Marling har vært med til å skrive manuskriptet til serien. Dede Gardner og Jeremy Kleiner fra Plan B (begge producere på den Oscar-vinnende 12 Years a Slave) og Michael Sugar fra Anonymous Content (True Detective, The Knick) vil være executive producere på serien sammen med Marling og Batmanlii.

Det er ikke sluppet noe informasjon om hva serien kommer til å handle om, men det amerikanske medie Deadline mener å vite at The OA vil inneholde mystiske elementer.

Selv om navnene Brit Marling og Zal Batmanlii umiddelbart ikke virker særlig kjente, er de begge ganske anerkjente for deres involvering i uavhengige filmer og er flere ganger blitt representert på filmfestivalen Sundance.

”Vi er begeistret for å være streamingtjenesten som får den første tv-serien Brit og Zal skaper sammen”, uttaler Cindy Holland, Vice president of Original Content hos Netflix. ”Uansett om de er foran eller bak kameraet, er deres kreativitet alltid fengslene”.

”Brit Marling og Zal Batmanglii er unike fortellere, som hele tiden forsøker å pushe grenser og utnytte mulighetene for å skape utrolig innhold. Vi er så glade for å være del av The OA”, sier Plan B Entertainment.

Se The OA på Netflix Norge i 2016.
Skriv kommentar