Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix annonserer ny original dokumentar-serie

Date: 15/12/2015 | Ingen kommentarer

netflix-logo2-200x300-200x300Streamingtjenesten Netflix kan i en pressemelding annonsere at de i desember har premiere på en helt ny dokumentar-serie som handler om kriminelle og mordere. Serien heter Making a Murderer og kan ses fra den 18 desember.

Making a Murderer forteller historien om Steven Avery, som i 1985 var på feil sted til feil tid. Han ble dømt for voldtekt og mord, men ble etter 18 år frikjent da man ikke kunne forbinde DNA’et hans til gjerningsstedet. Steven bestemte seg deretter for å saksøke staten for $36 millioner og å avsløre det korrupte politiet og systemet. Saken kom aldri ordentlig i gang før Steven ble mistenkt for å stå bak en ny kriminell handling som sendte han flere år i fengsel.

I dokumentaren vendes hver sten i saken, og venner og bekjente intervjues for å få den sanne historien om Steven Avery og det politiske systemet frem i lyset.

”Det er en utrolig mengde twists og selvmotsigelser i Making A Murderer, og man skulle nesten tro at det var oppdiktet”, uttaler Lisa Nishimura, Netflix VP of Original Documentary Programming.

Making a Murderer har eksklusiv premiere på Netflix Norge d. 18 desember.
Skriv kommentar