Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix annonserer ny originalserie; Love

Date: 25/10/2014 | 1 kommentar

netflix-serie-love-premiere-noEn ny, frisk og morsom serie om moderne parforhold er på vei til Netflix. Serien, som heter Love, er skapt av Judd Apatow, Paul Rust og Lesley Arfin, og den er forventet å få premiere til sommeren 2016.

Seriens hovedroller spilles av Raul Rust (Inglourious Bastards, I Love You, Beth Cooper) og Gillian Jacobs (Community, Walk of Shame), som et par skal kjempe med intimitet, engasjement og andre ydmykelser et parforhold kan by på, men som alle helst vil unngå.

Den er inntil videre planlagt to sesonger av Love, hvor den første blir på 10 episoder, mens sesong 2 blir på 12 episoder. Sesong 1 får premiere i 2016 og den etterfølgende sesongen kommer på Netflix året etter. Hver episode får en varighet på 30 minutter.

Love er skapt av Judd Apatow (The 40-Year-Old-Virgin, Knocked Up), Paul Rust og Lesley Arfin (Brooklyn 99, Girls), mens Brent Forrester (The Office (US), The Simpsons) er producer.

”Judd Apatow har en unik stemme, som er både deilig, innsiktsfull og sjokkerende – ofte på samme tid”, uttaler Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer. ”Sammen med Paul og Lesley bringer han denne moderne komedien opp til et nytt nivå av smerte og ekstase”.

”Jeg er så spent på å skulle jobbe med Paul og Lesley på dette prosjektet”, sier Judd Apatow. ”Netflix har vært støttende på alle måter, som jeg ikke i min villeste fantasi kunne drømme om”.

Love har premiere på Netflix Norge til sommeren 2016.
1 kommentar til Netflix annonserer ny originalserie; Love

  1. thea - kl. 11:15, 26-10-2014:

    hei. jeg ønsker virkelig at dere skal få ut game of thrones på netflix og the originales. plisss se om dere kan få det til 🙂

Skriv kommentar