Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix annonserer premieredato på House of Cards sesong 5

Date: 11/02/2017 | Ingen kommentarer

Akkurat når vi har på Flixfilmer hadde skrevet at den nye House of Cards sesong 5 var forsinket og først ville få premiere i andre kvartal av 2017, annonserte Netflix den faktiske premieredatoen på den nye sesongen.

Netflix kan dermed i en video – som også kan sees nedenfor – offentliggjøre at House of Cards sesong 5 kommer på Netflix Norge den 30. mai.

Det bruker normalt sett å komme nye avsnitt av House of Cards på starten av året, men Netflix har åpenbart valgt å utsette premieren et par måneder.

I klippet nedenfor kan den minneverdige kjenningsmelodien fra serien høres, mens barn sverger troskap til den amerikanske grunnloven.

Det er som tidligere skrevet ikke offentliggjort så mye informasjon om handlingen i den nye sesongen – utover at det kommer nye ansikter i form av Oscar-nominerte Particia Clarkson og Campbell Scott.

House of Cards skildrer politikeren Francis Underwood (Kevin Spacey) – mesterlig, underholdene, karismatisk og hensynsløs. Han og hans like ambisiøse hustru Claire (Robin Wright) viker ikke tilbake for noe, når det handler om å få makt.

House of Cards produseres av den kjente regissøren David Fincher som blant annet står bak The Social Network, The Curious Case of Benjamin Button og Fight Club.

Se House of Cards sesong 5 på Netflix Norge fra den 30. mai.Skriv kommentar