Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix annonserer premieredatoen på siste avsnitt av ’Sense8’

Date: 11/05/2018 | Ingen kommentarer

Det ugjenkallelige siste avsnittet av Netflix-serien ‘Sense8’ får premiere på Netflix Norge den 8. juni.

Det har den amerikanske streamingtjenesten nettopp offentliggjort.

Serien, som er skapt av The Wachowskies (‘The Matrix’) og J. Michael Straczynsky (‘Babylon 5’), ble opprinnelig droppet av Netflix forrige år etter kun to sesonger, men etter press fra fans valgte streamingtjenesten å gi serien et siste 2 timer langt finaleavsnitt.

Selv om finaleavsnittet, som kommer den 8. juni, viser seg å bli en enorm suksess hos streamingtjenesten medlemmer, så virker det veldig usannsynlig at serien kan bli gjenopplivet etter å ha blitt droppet. Derfor bør man forvente at dette blir det ugjenkallelige siste man kommer til å se til seriens 8 hovedpersoner.

Netflix har ikke avslørt detaljer om plottet, men seriens skuespillere har tidligere fortalt at avsnittet byr på en tilfredsstillende og endelig avslutning, som vil besvare mange av de spørsmål som seriens fans sitter inne med.

Sci-fi serien ´Sense8´ følger åtte personer rundt omkring i verden, som i kjølevannet av et tragisk dødsfall, blir mentalt knyttet til hverandre. De kan se og snakke med hverandre, som om dem var på samme sted. Og ikke bare skal de finne ut hva som er skjedd med dem, samt blir en del av hverandres liv og hemmeligheter, men de skal også bekjempe en organisasjon, som vil fange og drepe dem.

Se ´Sense8´ på Netflix Norge.Skriv kommentar