Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix annonserer rollelisten til deres første originale franske serie

Date: 01/09/2015 | Ingen kommentarer

Netflix offentliggjorde forleden hovednavnene som er med på rollelisten i den kommende originale serien Marseille; en fortelling om makt og korrupsjon i de rike kulissene i den franske havnebyen. Det er en sterk gruppe skuespillernavn som skal følge opp på tidligere Netflix-suksesser som House of Cards og Orange Is The New Black.

Golden Globe vinner Gérard Depardieu, bl.a. kjent fra klassikere som Going Places, The Last Metro og Cyrano de Bergerac, spiller hovedrollen, mens også sterke franske navn som Benoït Magimel (The Piano Teacher, Intimate Enemies og La tëte haute), Géraldine Pailhas (Le Garcu, L’Adversaire og Young & Beautiful), Nadia Farés (Love in the Strangest Way, The Crimson Rivers og The Nest) samt Pascal Elso og Gérard Meylan har funnet veien til Marseille.

Marseille tar utgangspunkt i historien om Robert Taro, som var byens borgermester for 25 år siden. Det kommende valget til posten utspiller seg dramatisk, da begge kandidater nekter å gi seg. Dette kaster kampen om borgermesterposten ut i en nådeløs situasjon hvor både politikere, fagforeninger og narkobaroner spiller seg på banen.

Serien er skapt og skrevet av Dan Franck, som tidligere har stått bak La Séparation og serien Les hommes de L’ombre. Seriens to første episoder vil bli instruert av Florent-Emilio Siri og Samuel Benchetrit.

Marseille blir på 8 episoder og forventes å få premiere på Netflix Norge i løpet av 2016.Skriv kommentar