Følg Flixfilmer på Facebook - Få nyheter om nye filmer og serier på Netflix

Netflix avslører detaljer om ‘Stranger Things’ sesong 3

Date: 18/05/2018 | Ingen kommentarer

Det forventes ikke at ´Stranger Things´ sesong 3 får premiere på Netflix før i starten av 2019, men streamingtjenesten har avslørt et par detaljer om den nye sesongen, således blir ikke ventetiden så lang.

Plot-avsløringene skjedde forrige uke ved et arrangement i Roma, Italia, hvor det først og fremst ble offentliggjort at to nye skuespillere vil dukke opp i den kommende sesongen.

Det er snakk om Cary Elwes (´The Princess Bride´), som blir beskrevet å være en klassisk og slesk 80-tals politiker, samt Jake Busey (´Starship Troopers´), som skal spille en journalist fra den lokale avisen The Hawkins Post, som har en syk form for humor og en tvilsom moral. Begge forventes å spille en viktig brikke i den kommende sesongen.

Dertil er det avslørt at sesong 3 kommer til å foregår i 1985, som er et år etter begivenhetene i sesong 2 og samtidig premiereåret for den populære filmen ´Back To The Future´/´Tilbake Til Fremtiden´ som det i den nye sesongen dras flere referanser til.

Samtidig får vi se mye mer til forholdene mellom Mike og Eleven og Lucas og Mad Max – alle vil fortsatt være sammen ved sesongen oppstart, men spørsmålet er hvor mye 12-13 åringer vet om romantikk?!

Seriens skaper The Duffer Brothers opplyser videre om at produksjonen fortsatt ikke er startet, som er årsaken til at vi først kan forvente å se ´Stranger Things´ sesong 3 på Netflix Norge i 2019.

Se ´Stranger Things´ på Netflix.Skriv kommentar